Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Miraclean Technology Ms. Miraclean Technology
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Miraclean Technology Co., Ltd.

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • IPA Pra-jenuh non-anyaman SBPP Wipes
    IPA Pra-jenuh non-anyaman SBPP Wipes
  • Ngaleungitkeun lebu industri sareng Panyabutan Minyak Wiper
    Ngaleungitkeun lebu industri sareng Panyabutan Minyak Wiper
  • Kacapi Non-anyaman M1 & M3 Nganyat
    Kacapi Non-anyaman M1 & M3 Nganyat
  • 68gsm Bodas Non-anyaman Polyulose Polyester Wipes
    68gsm Bodas Non-anyaman Polyulose Polyester Wipes
  • Buang bébas M3 Hébat Non-anyaman
    Buang bébas M3 Hébat Non-anyaman
  • 68gsm Blue Non-anyaman Polyulose Polyester Wipes
    68gsm Blue Non-anyaman Polyulose Polyester Wipes
  • Guling Selulosa Poléulosa Spunlaced
    Guling Selulosa Poléulosa Spunlaced
  • 34cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper
    34cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper
  • 25cm x 38cm Bodas Nonwoven Roll CP Wiper
    25cm x 38cm Bodas Nonwoven Roll CP Wiper
  • 25cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper
    25cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper

ABOUT US

Didirikeun taun 2003, Téhnologi mangrupikeun produsén khusus dina ngahasilkeun Cleanroom Products & Printers Clean Products. Dina raraga minuhan atanapi bahkan ngaleuwihan standar industri, pabrik lengkep dilengkepan sistem cai DI, alat-alat sterilisasi sareng bengkel pemurnian. Kami nganggo peralatan uji FTIR, IC sareng LPC pangénggalna anu dioperasikeun ku insinyur QA anu berpengalaman. Sadaya aspék kritis kontrol kontaminasi diuji pikeun NVR, kontaminasi ION, nyerep, jumlah partikel sareng sasari. Kami ngahasilkeun Cleanroom Swabs anu dianggo pikeun Elektronika, Industri sareng Optik, Kit Pembersih anu dianggo pikeun Printer Kartu & Printer Termal, sareng Kartu Pembersih anu dianggo pikeun Peralatan Keuangan ti saprak didamel. léngkah tina Industri ka Médis di Cina. Salaku perusahaan propésional & reputable, kami gaduh tim manajemen anu hadé kalayan pangalaman anu réa & visi internasional. Perusahaan parantos ngalangkungan sistem kualitas ISO 9001, ISO 14001and ISO 13485, sareng produkna parantos disahkeun ku CE & FDA. Kalayan kakuatan urang dina R&D, kami dina posisi pikeun nyayogikeun produk anu paling kompetitif pikeun konsumén urang. Kami ngahasilkeun produk labél swasta pikeun seueur palanggan, henteu dimana anjeun dimana, jasa Miraclean sok sayogi.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2009
    We Were Established In 2009.
  • 50
    Our Factory Have More Than 50 Employees.
  • 1000
    More Than 1000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan