Komunikasi karo Supplier? Supplier
Miraclean Technology Ms. Miraclean Technology
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Miraclean Technology Co., Ltd.

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Wuku-wuku sing ora ditenunake SBPP Wipes
    Wuku-wuku sing ora ditenunake SBPP Wipes
  • Penghapusan Debu Industri lan Wiper Pembuangan Minyak
    Penghapusan Debu Industri lan Wiper Pembuangan Minyak
  • Banget M1 & M3 Banget Non-anyaman
    Banget M1 & M3 Banget Non-anyaman
  • Wulu poliesterul Selulosa Putih 68gsm
    Wulu poliesterul Selulosa Putih 68gsm
  • Bebas Non-Tenunan M3
    Bebas Non-Tenunan M3
  • Wol Polyesterosa Selulosa Tanpa 68gsm
    Wol Polyesterosa Selulosa Tanpa 68gsm
  • Guling Polyulose Polyester Spunlaced Rolling
    Guling Polyulose Polyester Spunlaced Rolling
  • 34cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper
    34cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper
  • 25cm x 38cm Wiper Gelombang Putih Nonwoven Putih
    25cm x 38cm Wiper Gelombang Putih Nonwoven Putih
  • 25cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper
    25cm x 38cm Bule Nonwoven Roll CP Wiper

ABOUT US

Didhisiki ing taun 2003, Teknologi minangka pabrikan khusus kanggo ngasilake Produk Reresik & Produk Reresik Printer. Kanggo nggayuh utawa malah ngluwihi standar industri, tanduran iki dilengkapi sistem banyu DI, peralatan sterilisasi lan lokakarya pemurnian. Kita nggunakake peralatan tes FTIR, IC lan LPC paling pungkasan sing dioperasikake dening insinyur QA sing berpengalaman. Kabeh aspek kritis kontrol kontaminasi dites kanggo NVR, kontaminasi ION, nyerep, jumlah partikel lan ekstraksi. Kita ngasilake Swab Cleanroom sing digunakake kanggo Elektronik, Industri lan Optik, Kit Pembersih sing digunakake kanggo Printer Kartu & Printer Termal, lan Kartu Pembersih sing digunakake kanggo Peralatan Keuangan wiwit didegake. langkah-langkah saka Industri menyang Kedokteran ing China. Minangka perusahaan profesional & terkenal, kita duwe tim manajemen sing apik banget kanthi pengalaman & visi internasional. Perusahaan wis ngliwati sistem mutu ISO 9001, ISO 14001 lan ISO 13485, lan produk kasebut wis disertifikasi dening CE & FDA. Kanthi kekuwatan ing R&D, kita bisa nyedhiyakake produk sing paling kompetitif kanggo para pelanggan. Kita ngasilake produk label pribadi kanggo akeh pelanggan, ora preduli ing endi sampeyan, layanan Miraclean mesthi kasedhiya.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2009
    It is a Chinese brand established in 2009.
  • 50
    Our Factory Have More Than 50 Employees.
  • 1000
    More Than 1000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki